Autobedrijf G. van den Broek

APK Keuring 

Moet uw auto weer APK gekeurd worden? Wacht niet langer! Autobedrijf G. van den Broek is dé plek voor een betrouwbare en kwalitatief hoogwaardige APK keuring! 
Wat is een APK keuring?

Elke auto die minimaal ouder is dan 3 jaar moet een geldige APK keuring hebben. De Algemene Periodieke Keuring (APK) is in het leven geroepen met het oog op veiligheid in het verkeer. Naast de veiligheid is de APK keuring ook bedoeld om overbodige vervuiling door auto’s te voorkomen.

Zo wordt er bijvoorbeeld gekeken of de uitstoot binnen de gestelde normen valt. Is uw auto APK gekeurd? Dan voldoet uw auto weer aan de wettelijke veiligheidseisen. Wilt u ook de komende periode betrouwbaar blijven autorijden kijk dan ook naar onze onderhoud mogelijkheden in combinatie met de APK keuring.


Benzineauto

Een benzineauto moet na 4 jaar voor het eerst gekeurd worden, daarna dient u de auto om de 2 jaar te laten keuren totdat de auto 8 jaar oud is en daarna moet een benzineauto elk jaar APK gekeurd worden.


Dieselauto

Een dieselauto dient na 3 jaar APK gekeurd te worden. Na deze keuring moet er, in tegenstelling tot de benzineauto, meteen elk jaar opnieuw gekeurd worden om de APK te behouden.


Wat doen wij bij een APK keuring voor uw auto?

Bij een APK keuring controleren wij uw auto op veel verschillende punten:

     algemene bouwwijze en staat van uw auto en chassis

     afmetingen en massa’s van uw auto

     motor en brandstofsystemen

     krachtoverbrenging

     banden, ophanging, wielen en assen

     reminrichting en stuurinrichting

     verlichting

     verbinding van auto naar aanhangwagen (indien aanwezig)

     carrosserie, bescherming van inzittenden, roest, vervorming, autoruiten en buitenspiegels


Door bovenstaande punten te controleren tijdens een APK keuring, kunnen wij u de zekerheid geven dat uw auto 100% veilig en betrouwbaar is. Mochten er toch een aantal defecten of kapotte onderdelen gevonden worden, dan nemen wij uiteraard eerst contact met u op om de voorgestelde reparaties door te nemen.

APK

afspreken

Autobedrijf G. van den Broek  -  Wolweg 38  -  3776 LP  -  Stroe  -  Telefoon 0342-846866  - 06-15541861